23948sdkhjf

Jysk støtter de danske para-atleter

Jysk er hovedsponsor for Dansk Handicap Idræts-Forbund.
Jysks kunder kan nu støtte de Paralympiske atleter ved at købe skrabelodder, der sælges i Jysk -butikker landet over, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Over 4000 atleter fra mere end 170 forskellige lande samles til september for at konkurrere mod hinanden i kampen om medaljer ved De Paralympiske Lege i Rio de Janeiro i Brasilien.

Jysk er hovedsponsor for Dansk Handicap Idræts-Forbund, og fra den 1. juli til den 30. september kan kunderne også give deres bidrag.

I samarbejde med Dansk Handicap Idræts-Forbund sælger JYSK nemlig skrabelodder, hvor indtægterne går til de danske atleter.

- Vi er glade for, at vi sammen med vores kunder kan være med til at bane vejen for de danske atleters deltagelse ved de Paralympiske Lege. Atleterne er konkurrencemennesker der, ligesom JYSK, altid kæmper for at blive endnu bedre til noget, de i forvejen er gode til. Den iver og kampgejst atleterne har, vil vi gerne være med til at støtte op om, siger Carl Erik Stubkier, Media og Event Manager hos Jysk.

Skrabelodderne koster 25 kroner per styk, og overskuddet går ubeskåret til Dansk Handicap Idræts-Forbund. Blandt gevinsterne er blandt andet en bil, rejsegavekort og mere end 1000 gavekort til Jysk.
Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094